En helg fylld med god mat. Började helgen med att göra den godaste grejen till lunch på fredagen. Smördegsgalette a la ostbricka, typ en ostbricka på smördeg, hur gott? Smördeg som bakas i ugn med ricotta och tomat, toppas med ost, kvittenmarmelad, cornichoner och valnötter. Otrolig! Snabbare än snabbmat typ och kändes så piffigt. Ostbricka på smördegKvällen spenderas med mina vänner Frida och Malva. En sak som slog mig var att jag inte hängt hemma hos vänner själv på 100 år? Vi ses nästan alltid ute i stimmiga miljöer men att hänga hemma hos kompisar var så lugnt och trevligt att jag fick ett PIRR! Vi hann liksom snacka så mycket utan att bli störda av något. Doris <3 Malva Malva är fotograf och hon lärde mig mer om min kamera på 2h än jag lyckats med på 1 månad. Frida & Malva Dagen efter var en riktig slappdag. Leka med barnen, gå och handla och sen laga mat. Min bror var på besök och Simon och Iben på kalas så vi fick en helt egen kväll tillsammans med Unni, vilket var så fint. Han fick hänga med henne och vi hann snacka om massa saker. Saknar min bror så mycket. Lagade en tagliata på fint lammkött jag hittade hos vår lokala kötthandlare. Vi äter inte kött så ofta hemma men när vi gör det vill vi att det ska vara bra kött. Tagliata med lammkött Tagliata med lammkött Brownie med pistagekräm Dagen efter firade vi att min bror blivit färdig specialistläkare med brunch eller brunss som Iben säger. Min älskade bror Enda rimliga kombinationen på pannkaka, creme fraiche och lingonsylt. Min pappa är fågelskådare och tydligen bor det en Berguv i botaniska så den åkte vi för att titta på. Otrolig. Det finns verkligen något mystiskt och heligt med ugglor. Förstår varför David Lynch jobbade så mycket med ugglor i Twin Peaks, för övrigt min absolut bästa serie, någonsin. Sen fikade vi. En ovanligt fullproppad helg. Hur mår ni? Puss <3